Informace o odkazu
2
Popis odkazu
Jednou podobná jídla budou konzumovat snad všichni lidé. Nyní jsou ale dobroty s cvrčky, potemníky nebo moučnými červi, připravované mladým kuchařem Janem Pařízkem z Opavy, stále jen exotickou specialitou. A hosté jeho degustačních ve
Sociální sítě
Jak se daří odkazu 'Hermelín s cvrčky, červí rizoto. Dobroty mladého kuchaře mají úspěch - iDNES.cz' na sociálních sítích?
Tweet |
|
|
Geografie
K této stránce nejsou k dispozici geografické informace.
Další údaje
Autor: | (není k dispozici) |
Copyright: | (není k dispozici) |
V čem byl web vytvořen: | (není k dispozici) |
Verze HTML: | (není k dispozici) |
RSS feed: | (není k dispozici) |
Pro starší odkazy se nemusejí informace zobrazovat, přestože je stránka obsahuje.