Informace o odkazu
5
Popis odkazu
Čím je hovězí starší, tím je křehčí. Tedy pokud "zraje" za konkrétních podmínek, tak jako v chladírně v Jenči. Zatím se odtud dodává hlavně do pražské restaurace Čestr. Na podzim vznikne nové řeznictví, které bude maso ze zapadního okraje Prahy nabízet i "obyčejným zákazníkům" z ulice.
Sociální sítě
Jak se daří odkazu 'Jak zraje maso? Podívejte se do chladírny, kde ho nechávají viset 8 týdnů na hácích' na sociálních sítích?
Tweet |
|
|
Geografie
K této stránce nejsou k dispozici geografické informace.
Další údaje
Autor: | all: Economia, a.s. |
Copyright: | © 2013 Economia, a.s. |
V čem byl web vytvořen: | (není k dispozici) |
Verze HTML: | (není k dispozici) |
RSS feed: | (není k dispozici) |
Pro starší odkazy se nemusejí informace zobrazovat, přestože je stránka obsahuje.