Informace o odkazu

Popis odkazu

Čím je hovězí starší, tím je křehčí. Tedy pokud "zraje" za konkrétních podmínek, tak jako v chladírně v Jenči. Zatím se odtud dodává hlavně do pražské restaurace Čestr. Na podzim vznikne nové řeznictví, které bude maso ze zapadního okraje Prahy nabízet i "obyčejným zákazníkům" z ulice.

Sociální sítě

Jak se daří odkazu 'Jak zraje maso? Podívejte se do chladírny, kde ho nechávají viset 8 týdnů na hácích' na sociálních sítích?

Geografie

K této stránce nejsou k dispozici geografické informace.

Další údaje

Autor:all: Economia, a.s.
Copyright:© 2013 Economia, a.s.
V čem byl web vytvořen:(není k dispozici)
Verze HTML:(není k dispozici)
RSS feed:(není k dispozici)

Pro starší odkazy se nemusejí informace zobrazovat, přestože je stránka obsahuje.

Tagy

Pro tento odkaz nejsou k dispozici žádné tagy (klíčová slova).