Informace o odkazu

Popis odkazu

V dnešním díle Pekla na talíři se podíváme na kvalitu hotových jídel. S Romanem Vaňkem je ochutnával Zdeněk Marcín, šéfkuchař Pražského kulinářského institutu. V jejich testu propadly tyhle dvě šmakulády: Lasagne Bolonese (Heli, 73,90 Kč) a Hovězí guláš s houskovým knedlíkem (Heli, 44,90 Kč).

Sociální sítě

Jak se daří odkazu 'Peklo na talíři: Hotová jídla' na sociálních sítích?

Geografie

K této stránce nejsou k dispozici geografické informace.

Další údaje

Autor:(není k dispozici)
Copyright:(není k dispozici)
V čem byl web vytvořen:(není k dispozici)
Verze HTML:(není k dispozici)
RSS feed:(není k dispozici)

Pro starší odkazy se nemusejí informace zobrazovat, přestože je stránka obsahuje.