Informace o odkazu
Popis odkazu
Jablečný ocet je přírodním prostředkem pro zvýšení kyselosti v trávicím traktu. Kyselé prostředí žaludku ničí většinu mikroorganismů, které se dostávají s potravou do trávicího systému. Účinek jablečného octu se projeví postupným úbytkem škodlivých bakterií ve střevě. Jablečný ocet se proto doporučuje pro úpravu látkové výměny v organismu. Jablečný ocet je produktem fermentace drcených jablek, při kterém se štěpí cukry. V prvním stupni jsou přeměněny na alkohol, konečným produktem je ocet. Hlavní složkou jablečného a jakéhokoliv octu je kyselina octová. Octy však obsahují i další kyseliny, vitamíny, minerální látky a aminokyseliny. Doporučené dávkování : 1 – 2 tablety 2x denně. Skladování : Na suchém a chladném místě, v uzavřeném obalu, mimo dosah dětí! Minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu. Upozornění : Obsah začněte užívat pouze z nepoškozeného bezpečnostního obalu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno dětem do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Geografie
K této stránce nejsou k dispozici geografické informace.
Další údaje
Autor: | NetDirect s.r.o. |
Copyright: | (c) 2004-2011 NetDirect s.r.o., All rights... |
V čem byl web vytvořen: | (není k dispozici) |
Verze HTML: | HTML 4.01 Transitional |
RSS feed: | (není k dispozici) |
Pro starší odkazy se nemusejí informace zobrazovat, přestože je stránka obsahuje.